Aanmelden & toelating

Inschrijving

Een nieuwe groep start altijd in mei/juni (op zaterdagen) en in november (op vrijdagen) van een opleidingsjaar. Zie voor actuele data de agenda.

Enthousiast? Kom naar de informatiemiddag (zie agenda), meld je wel even aan. Je mag je natuurlijk ook direct inschrijven voor de opleiding, zo ben je zeker van een plekje: inschrijfformulier. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen!

De kosten per opleidingsjaar bedragen € 2.350,00.  Dit mag je in 1 keer voldoen maar ook in maandelijkse termijnen! De Gelukkige Ruiter Academie stuurt je binnen 5 dagen na het ontvangst van je inschrijfformulier een bevestiging en factuur voor het inschrijfgeld toe.

Schrijf je je in vóór 1 januari 2020 dan krijg je € 150,00 korting. Als je het opleidingsbedrag in 1 keer betaalt ontvang je € 100,00 extra korting!

Zodra het inschrijfgeld van € 450,00 is ontvangen gaan 14 dagen bedenktermijn in. Daarna is de inschrijving definitief. Het restbedrag van de opleiding mag in 13 maandelijkse termijnen (afhankelijk van de eventuele korting) à € 150,00 worden voldaan.  Je krijgt vanaf de start van je opleiding elke maand een factuur via email toegezonden.

Schrijf je je vóór 1 januari 2020 in dan krijg je € 150,00 korting.
Als je het opleidingsbedrag in 1 keer betaalt ontvang je € 100,00 extra korting!
Kortingen worden alleen verstrekt bij deelname zonder vrijstellingen.

Download het inschrijfformulier

Aanvangsniveau

  • Minimaal 5 jaar paardrij-ervaring en/of 2 jaar coachingservaring is gewenst.
  • Ben je al in bezit van een instructeursdiploma of coachingsdiploma dan is het, na samenspraak met de Gelukkige Ruiter Academie, eventueel mogelijk om vrijstelling aan te vragen voor 1 module.
  • In een persoonlijk gesprek kan het aanvangsniveau dat hiervan afwijkt tussen de Gelukkige Ruiter Academie en de student worden besproken en geaccordeerd.
Share