Aanmelden & toelating

Inschrijving

Enthousiast? Schrijf je zo snel mogelijk in via het inschrijfformulier. Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen!

De kosten per opleidingsjaar bedragen € 2.350,00.  Dit mag je in 1 keer voldoen maar ook in maandelijkse termijnen! De Gelukkige Ruiter Academie stuurt je binnen 5 dagen na het ontvangst van je inschrijfformulier een bevestiging en factuur voor het inschrijfgeld toe.

Zodra het inschrijfgeld van € 400,00 is ontvangen op IBAN NL37 INGB0002841260 t.n.v. M. Spijkhoven  o.v.v. je naam en opleiding, gaan 14  dagen bedenktermijn in. Daarna is de inschrijving definitief.

Het restbedrag van de opleiding mag in 13 maandelijkse termijnen à € 150,00 worden voldaan.  De overschrijving van deze termijnen start in maart 2018 en dient op elke 26e van de maand bij de Gelukkige Ruiter Academie op de rekening te zijn bijgeschreven. De student ontvangt hiervoor maandelijks een factuur.

Schrijf je je vóór 1 februari 2018 in dan krijg je € 100,00 korting. Als je het opleidingsbedrag in 1 keer betaalt ontvang je € 100,00 extra korting!

Download het inschrijfformulier

Aanvangsniveau

  • Een instructeurs- of coachingsdiploma.
  • In een persoonlijk gesprek kan het aanvangsniveau dat hiervan afwijkt tussen de Gelukkige Ruiter Academie en de student worden besproken en geaccordeerd.
  • Ben je niet in bezit van een instructeurs- of coachingsdiploma dan kan de Gelukkige Ruiter Academie je verplichten om 15 dagen stage te lopen bij een gediplomeerd instructeur of gediplomeerd coach, waarbij een ondertekend bewijs van die stage aangeleverd dient te worden voordat het examen plaatsvindt.even of dispensatie wordt toegekend.
Share